Feestelijke Eduwiek-start voor leerlingen

13 januari 2017

Yes, het is zover: Eduwiek is geopend! Een goede reden voor een feestje met onze leerlingen. Na een introductieprogramma op donderdag, stond vrijdag in het teken van feestelijke activiteiten.

Afgelopen maandag namen medewerkers van het Roelof van Echten College en RENN4 met een gezamenlijk ontbijt Eduwiek in gebruik. Donderdag en vrijdag was het tijd voor de leerlingen. Na een introductieprogramma op donderdag, stond vrijdag in het teken van feestelijke activiteiten. Sporten in de gymzaal, een filmquiz in een van de fonkelnieuwe lokalen of met je klasgenoten op de foto in een Photobooth. Het leverde hilarische plaatjes op. Tussendoor werden de leerlingen getrakteerd op een hamburger van Van Regteren, een brownie van Downies & Brownies en een ijsje van IJsmakerij Sonneclaer. Dolenthousiast liepen de leerlingen zo door hun nieuwe school.

Vanaf maandag 16 januari starten de lessen voor leerlingen van het vmbo en praktijkonderwijs van het Roelof van Echten College, RENN4 De Windroos en RENN4 De Atlas les in Eduwiek. We wensen alle leerlingen en medewerkers veel plezier en succes in ons nieuwe schoolgebouw.

Bekijk foto’s van het Eduwiek-feestje op Facebook