Bereikbaarheid herfstvakantie

In verband met de herfstvakantie is het RvEC gesloten van maandag 18 oktober t/m vrijdag 22 oktober. In geval van nood (overlijden, familieomstandigheden et cetera) kun je contact opnemen met het centrale nummer van de school: 0528 - 35 86 58. Coronabesmettingen kunnen per mail worden doorgegeven: corona@rvec.nl.

15 oktober 2021

Beleef de techniek tijdens Techniek Tastbaar

Sterk Techniek Onderwijs (STO) Hoogeveen organiseert op 5 november Techniek Tastbaar, een nieuw doe-event om jongeren enthousiast te maken voor techniek.

12 oktober 2021

Leerlingen zetten MEP-avontuur voort

Elf bovenbouwleerlingen van het RvEC hebben hun MEP-avontuur de afgelopen week voort kunnen zetten tijdens de provinciale ronde van het Model European Parliament (MEP). Omdat Drenthe de provinciale ronde zo lang mogelijk had uitgesteld, kon MEP Drenthe 2021 ondanks de geldende coronamaatregelen tóch fysiek plaatsvinden op het Esdal College te Emmen. Nola Vos uit 5V2 kroop in de rol van journalist en maakte het volgende verslag.

7 september 2021

Beslisboom: wanneer mag je wel of niet naar school?

Op basis van de RIVM-richtlijnen is een beslisboom ontwikkeld voor (ouders van) kinderen in het voortgezet onderwijs die mogelijk coronaklachten hebben. Je kunt dit schema gebruiken om te bepalen of een kind met corona-gerelateerde klachten wel of niet naar school kan komen.

6 september 2021

RvEC bestaat honderd jaar!

Gisteren hebben we een bijzonder schooljaar afgetrapt. “Ondanks dat we in dit nieuwe schooljaar helaas nog steeds te maken hebben met corona, heeft dit schooljaar een heel mooi en feestelijk tintje voor onze school. Het RvEC en haar voorgangers bestaan namelijk honderd jaar!”, zegt bestuurder Albert Weishaupt.

24 augustus 2021