Locatie Voltastraat

In de bovenbouw van mavo ga je naar locatie Voltastraat.

Ingang, fietsenstalling en kluisjes
De fietsenstalling voor leerlingen is aan de Voltastraat. Vanaf de fietsenstalling ga je via de leerlingeningang de school binnen. Voordat je naar je lokaal gaat, laat je je jas en waardevolle spullen achter in je kluisje. Iedere leerling heeft een eigen kluisje. Ook handig voor je gymspullen!

Lestijden en pauzes
In de pauze kun je naar de aula op de begane grond. De grote trap is ook een pauzeplaats. We hebben verschillende lesroosters voor het praktijkonderwijs, de onderbouw van het vmbo en de bovenbouw van vmbo en mavo. Daardoor is er voldoende ruimte voor iedereen om in de aula een broodje te eten. Zo houden we het rustig en opgeruimd in de school.

Bekijk hier de les- en pauzetijden.

Vleugels, kleuren en nummers
Op onze schoollocatie Voltastraat zitten leerlingen van het praktijkonderwijs, vmbo en de bovenbouw van mavo. Ook leerlingen van RENN4 De Windroos en De Atlas gaan hier naar school. Daarom is de school ingedeeld in drie vleugels. Sommige praktijklokalen (vooral op de begane grond) worden door alle scholen gebruikt. Overal in de school werken we met kleuren, zodat je altijd weet op welke afdeling je bent. Daarnaast hebben alle lokalen en ruimtes een nummer. Het eerste cijfer staat voor de verdieping. Lokaal 0.20 is bijvoorbeeld op de begane grond, 1.15 op de eerste verdieping en 2.51 op de tweede verdieping.